покрив

Без значение колко добре е построен покрива в началото, постоянното излагане на суровите елементи и честите валежи в крайна сметка могат да доведат до щети. Ако не бъде отметнато, малките повреди на покрива ви могат да се разпространят и да причинят сериозни течове. Едно от най-трудните неща е да се диагностицират причините за теча на покрива, но се надяваме, че краткият контролен списък по-долу ще ви даде начало. Независимо от степента на повреда на покрива ви, винаги можете да разчитате, че Silver Stroy ще ви осигури качествен ремонт и сервиз на покрива.

Възраст на покривни материали

Старите херпес зостер са една от най-честите причини за течове на покрива. Години на дъжд, сняг и сурова слънчева светлина ще ги накарат да се разграждат, обелват и разбиват. Ако е минало известно време, откакто сте направили покрива си, може би е време за надстройка.

Мигане (Флаш)

Мигането е тънки метални листове, използвани специално за пренасочване на водата далеч от критичните зони на вашия покрив. С течение на времето мигането може да ръждяса и да се напука или да се разхлаби и да се измести на място, правейки го безполезно и пропускайки вода.

Изложена долина

Долина е мястото, където се срещат два полегати покрива, образуващи форма „v“. Това води до изтичане на много вода по тези райони. Въпреки че това се взема предвид, металът или херпес зостер в долината могат да се повредят и да позволят на водата да проникне.

Липсващи херпес зостер

Не са редки случаите, когато силен вятър изпраща херпес зостер, оставяйки покрива ви на открито място, което може да не забележите. Липсващите херпес зостер улесняват навлизането на вода. Направете бърза проверка на покрива си и вижте дали забелязвате места, където нещо липсва.

Дупки

Дупките могат да бъдат причинени от бури, отстраняване на комина или телевизионната антена или от животни. Дори и най-малката дупка за катерица може да бъде достатъчна, за да причини сериозни щети от вода на дома ви. Правилният оглед на вашия покрив може да помогне да се определят проблемните зони и да се разкрият потенциални отвори.