Покривът на вашата търговска сграда защитава огромна инвестиция. Независимо дали управлявате бизнес от вашата сграда или отдавате пространство под наем на други собственици на бизнес, той се нуждае от вас, за да поддържате добра форма. Знаете ли какви признаци показват, че покривът се нуждае от незабавно внимание? Следващите са три, за да започнете.

метални-керемиди

Течове

Някои течове са подли, а други са доста забележими. Някои неща, които трябва да се търсят, са оцветени стени, както вътре, така и извън сградата. Може да забележите ивици, които изглежда започват от линията на покрива и се движат надолу. Можете също така да забележите петна по тавана, което показва, че има обединена вода, която започва да се просмуква. Петната често посочват по-малък теч.

Друг признак, че имате теч, е действителната вода, която тече от тавана отвътре или от софита отвън. Това може да означава по-сериозен теч, което прави по-важно незабавно да го инспектирате.

Лоша изработка

Независимо дали покривът е монтиран неправилно, или сте извършили лоши ремонти, вашият търговски покрив няма да бъде ефективен, освен ако не е в добро състояние. Важно е да наемете професионалисти, които разполагат с подходящите инструменти и продукти, за да свършат работата правилно. Ако покривът ви е в неизправност, време е да се обадите на компания, която предлага ремонтни услуги на търговски покриви.

Застояла вода

Има много търговски сгради с плоски покриви. Ако вашата е една от тях, не забравяйте периодично да проверявате за стояща вода. Това може да се случи, тъй като материалите не са били монтирани правилно или сградата има някакви структурни повреди. Може да се дължи и на запушени канали. Застоялата вода ще доведе до допълнителни щети, така че е важно да се погрижите за нея веднага.

Свържете се с изпълнител на търговски покриви днес

Ако сте забелязали течове, лоша изработка или стояща вода на вашия търговски покрив, незабавно потърсете внимание. Свържете се с Silver Stroy, като се обадите на 0876 39 22 31 или ни изпратите имейл днес, за да разберете какво трябва да направите след това.