Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт и изграждане на покриви – тенекеджийски услуги от фирма СилвърСтрой в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Професионални покривни тенекеджийски услуги от фирма СилвърСтрой!

Отводнителната система е една от най-важните части на покрива за това никога не бива да се пести от следните елементи – улуци, надулучна пола, водосточни казанчета, водосточни тръби, обшивка на комини, а за запазването на челните дъски се монтира и подулучна пола с тези изброени елементи покриват ви винаги ще е отводнен и запазен за дълги години.

Не забравяйте, че само един от гореспоменатите елементи да е монтиран некачествено и целостта на целия покрив е застрашена, защото веднъж проникне ли влага в подпокривното пространство, тя е причина за гниене на дървения материал, ръждясване на метални части и други. Веднъж появили се дори малък теч на покрива, цялата ви къща е застрашена, защото ако той не се отстрани навременно ще се разширява и разширява, докато не пропадне целия покрив а след него и цялата сграда. Старите хора са го казали още: „Здрав ли е покривът, здрава е и къщата“.

Голяма част от услугите ни по ремонт на покриви, по специфично – отстраняване на покривни течове, са свързани с ремонт на улуци, водостоци, обшивка на комин и други. Това е така, защото неквалифицирани майстори или самият собственик извършват монтажа, но поради липса на опит и експертиза в занаята правят елементарни грешки, за които разбира се после си плащат с нанесените щети по подпокривното пространство и създадените главоболия.

Нашия съвет е да използвате професионална фирма за извършване на тенекеджийски услуги, за да си спестите нежелани бъдещи проблеми с покрива на къщата ви!

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

nov-pokriv-banishoranov-pokriv-banishora-4

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при извършване на тенекеджийски услуги от фирма Силвърстрой!

Не подценявайте гаранцията на изградения от нас покрив, работим само с качествени материали!

Извършването на тенекеджийски услуги е деликатна работа, която определено не е за всеки,  тук трябва да споменем, че се работи и на височина, за което е необходимо специално обезопасяване, защото иначе последствията могат да бъдат фатални!

Нашите служители редовно минават инструктажи за безопасна работа на височина, специално осигурени са, при необходимост с въжени системи, за да е гарантирана тяхната безопасност. Все пак повечето покриви са наклонени, хлъзгави и има опасност при леко невнимание, човек да се подхлъзне и да падне. За съжаление историята познава много подобни случаи. Не позволявайте вие или ваш близък да са сред тях, бъдете професионалист в основната си работа, а тенекеджийските услуги оставете на нас!

Фирма СилвърСтрой работи само с качествени материали, за да може да гарантира дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме качествени тенекеджийски услуги, като даваме гаранция за труда си.

Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително