nov-pokriv-banishora-4Монтирането на системи за сигурност е едно от изискванията за монтаж на всякакъв тип покрив.

Защо е необходимо и какви видове системи съществуват?

Мнозина смятат, че монтирането на покрива представлява по-голяма опасност за другите (преминаващи хора, автомобили) от по-нататъшната му експлоатация. Те грешат. По време на работа може да се случат непредвидени злополуки: падане на сняг или лед, да сте на покрива на хората, без опит. Тези фактори могат да причинят непоправима вреда. Именно системите за безопасност могат да ги предотвратят и да осигурят комфорт, безопасност и сигурност на покривното покритие.

Видове компоненти

Има два типа системи за сигурност:

Конструктивна система. Те включват елементи, които предотвратяват падането на хора и предмети от повърхността на покрива. Тази категория включва огради, пешеходни пътеки, снежни места и други.

Евакуационна система. Аварийните евакуационни устройства са включени в тази категория. Това включва аварийни стълбища и изкачвания, спускания на покрива.

Има няколко основни елемента, които подлежат на задължителна инсталация:

Задържане на сняг. Служат, за да предотвратите надвисналия сняг от покрива. Монтирани са по ръба на корниза;

Мостове. Елемент, предназначен за движение по покрива. Лесен за монтаж, изработен от неръждаема стомана;

Покривни прегради, защити.

Стълби за аварийна евакуация. Да се монтира в сгради, където прозорците са на височина 3,5 метра. Предназначен за спускане или изкачване. Инсталирането изисква професионален подход.

Заслужава ли си да монтирате такава система?

В повечето европейски страни системите за безопасност на покрива са задължителни. В други инсталирането на такива системи е само решение на клиента, но растежът на търсенето на елементи за покривна защита вече е забележим.

Това се дължи на това, че имаме чувство на загриженост за личното и чуждото имущество.

В края на краищата монтирането на снежни фиксатори ще струва по-малко от плащането за ремонта на покрива на автомобила отдолу, например.

Фирма Силвърстрой е готов да ви предостави надеждна защитна система. Ние предоставяме услуги за монтаж и ремонт на тези конструкции.

Ние извършваме широка гама от покривни услуги като: изграждане на нови покриви, навеси, веранди и барбекюта, пренареждане на керемиди, монтаж на битумни керемиди, хидроизолация, монтаж на улуци, отстраняване на течове и много други. Всички наши издадени обекти са с гаранция, защото сме сигурни в това, което правим!

Изградили сме повече от 200 покрива в цялата страна. Всяка наша дейност е практикувана стотици пъти, за да достигне до сегашното савършенство. За периода от 2007 година до сега сме изработили и монтирали хиляди метри улуци и обшивки. Цените са ни конкурентни на пазара, а качеството надвишено за всяка дейност!