remont-na-pokriv-veliko-tarnovo-6

Зимата идва, а жителите на България трябва да са готови

Всяка година, когато листата потъмнеят и дните станат по-студени, експертите тук от Silverstroy обичат да насърчават всички да изследват състоянието на покрива си. Вашият покрив е критичен компонент на безопасността на дома през всички сезони, но в тази държава, по това време на годината, всеки, който притежава къща или сграда, трябва да се подготви за следващите месеци. Тези, които избягват тази задача и не обръщат внимание на конструкцията, която защитава дома им, може да са готови за грубо събуждане, тъй като необслужван покрив в неизправност е рецепта за бедствие.

Ние сме реалисти. Напълно разбираме, че с забързания професионален график, забързания домашен живот и желанието да се намери онзи рядък момент на спокойствие през деня, мисленето за покривна ситуация не е на върха на списъка на всички за правене. Този процес обаче не трябва да бъде стресираща караница, която отнема голяма част от престоя ви. Всъщност ние предлагаме удобни проверки в избран от вас момент и можем да извършим експертен анализ за много кратък период от време. Щастливи сме да предоставим тази безплатна услуга на всеки, който я поиска, защото по-скоро бихме предприели превантивни мерки вместо реагиране при аварийно покривно бедствие.

Поддържане на вашия покрив през този сезон

Обаждането на местния екип за покриви в Silverstroy за безплатна проверка е идеалният начин да се подготвите за тази зима и ние силно препоръчваме този начин на действие, ако сте загрижени за конкретен проблем с покрива. Ако обаче няма проблемни области или очевидни проблеми, които могат да възникнат, специалистите по покривни покрития предлагат поне поддържане

Информираност за вашата покривна ситуация през този сезон. Интензивните зимни бури могат да причинят огромни щети дори на добре укрепен покрив, но други проблеми може да са по-фини. Промените в температурата ще доведат до изместване на нивата, разширяване и свиване на вашата привидно солидна защита над главата.