Време е да осигурите най-доброто за вашата сграда с безпрецедентно сезонно намаление от Силвър Строй! Ние сме горди да обявим, че предоставяме до -20% отстъпка за всички наши услуги за ремонт на покриви.

Независимо дали вашият покрив се нуждае от поправка, обновяване или пълен ремонт, екипът на Силвър Строй е тук, за да ви осигури най-доброто качество на работа, коректно отношение и гаранция за добра цена.

С нашата фирма можете да бъдете сигурни, че ремонтът на вашия покрив ще бъде извършен професионално и в срок. Ние предлагаме безплатни огледи и индивидуални оферти, съобразени с вашите нужди и бюджет.

Освен това, за ваше удобство, заплащането се извършва след завършен ремонт, като така вие получавате пълна увереност в качеството на нашата работа.

Не пропускайте възможността да подобрите сигурността и визията на вашия дом или бизнес сграда с помощта на екипа на Силвър Строй.

Свържете се с нас днес на 0876 39 22 31 или ни пишете на silverstroy@abv.bg, за да запишете безплатен оглед или да получите повече информация за нашите услуги.

Тази специална оферта е валидна за ограничен период от време. Условията могат да бъдат променяни без предизвестие. Запазено е правото на Силвър Строй да прекрати или промени промоционалната оферта по всяко време.