Специализирана фирма за цялостен ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт на покриви от Силвър Строй

Ние сме строителна фирма за ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Защо да ремонтираме покрива?

С годините покривът се амортизира и е все по-вероятно да протече. След буря или проливен дъжд е добре да проверите таванските помещения или най-горните етажи на вашата къща или кооперация, за да проверите дали има следи от течове. Всякакви влажни петна, пукнатини, мухъл могат да бъдат признах за протекъл покрив.

В повечето случаи след като дъждовната вода попадне под керемидите, дървеният гредоред или покривна конструкция могат да започнат да гният и пленясват, което дава предпоставки за ремонт на покрива.

В наши дни покривните материали са много по-здрави и качествени, отколкото преди, затова след като заменим стария покрив може да сме сигурни, че той ще издържи поне 10-15 години без никакви проблеми(тук е важно да вметнем, че за да имате гаранция в това трябва да сте сигурни, че майсторите извършили ремонта са извършили услугата качествено).

Ние от Силвър Строй предлагаме изключително качествени услуги за ремонт на покрива и всички видове покривни ремонти, независимо дали става въпрос за цялостен ремонт или частично ремонтиране.

Нашите основни приоритети при ремонт на покрива са:

 • Използване на качествени и изпробвани покривни материали

 • Внимателна работа с отношение към детайлите, защото не трябва да премине нито капка!

 • Старателно полагане на хидроизолация, дървена скара и перфектно нареждане на керемидите

 • Спазване на срокове и изпълнение на всичко договорено преди започване на ремонта

 • Издаваме обекта чист и с гаранция за качество на извършената работа!

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

remont-na-pokriv-prediremont-na-pokriv-sled

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Качествен ремонт на покриви в София и цялата страна

Ние предлагаме широка гама от покривни услуги за клиенти от София и цялата страна, Ремонтираме всякакви покриви – плоски, двускатни, трискатни, четирискатни, покриви на църкви и всякакви други специфични. Работейки вече повече от 20 години сме създали репутация на сигурна фирма за ремонт на покриви в цялата страна. Ние работим в тясно сътрудничество с всеки наш клиент, за да гарантираме, че не само отговаряме, а и надвишаваме техните очаквания за ремонт на покрива.

Що се отнася до материалите, ние работим само с качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме трайни и ефективни ремонти на покриви и ако покривът не може да бъде ремонтирам, ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително