Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Шумен.

Цялостно изграждане на нов покрив в град Шумен!

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Шумен.  Десетият по големина град в страната.

Ние от Силвър Строй разполагаме с нова, модерна и разнородна техника, а също и с добре обучени служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всекидневно. За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Цялостното изграждане на нов покрив струва пари, няма защо да ви лъжем и ако някой друг ви каже, че не е така. Повярвайте ни той ви лъже или парите за вас не са проблем. Всеки покрив е строго специфичен. Изключително важно е и местоположението на къщата ви, от тук например се определя наклона на покрива, дебелината на носещите греди и много други. Все пак ако във вашия край може да натрупа 2 метра сняг върху покрива ви, той трябва да е много здрав, за да издържи натоварването. Освен това наклонът му трябва да бъде по-голям от обичайното в други населени места, защото трябва да се избегне задържането на голямо количество сняг. Пътят на снега трябва да е чист, под добър наклон, за да може да пада сам и да не се задържа върху покрива ви. Защото ако сте използвали непрофесионални услуги и покривът ви не е изчислен правилно, той няма да издържи дълго. При първия по голям сняг, част от него ще поддаде друга ще се деформира и т.н. Ако никой не иска това да му се случи, особено ако преди това е платил голяма сума пари за нов покрив!

Не рискувайте подобна груба грешка изберете професионалните услуги за ремонт и цялостно изграждане на покриви на фирма Силвър Строй в град Шумен и областта. Наш дипломиран специалист ще направи професионалните си изчисления за конструкцията на покрива ви и ще го направи както трябва, така че десетилетия напред да забравите за покрива. Да не забравяме, че някой материали, като най-разпространените керемиди например имат срок на годност. За керемидите е около 30 години, но зависи от изработката и марката. Те имат определен брой цикли на замръзване и размразяване. Всички знаем, че водата при замразяване се разширява, а това довежда до деформации в строителния материал, в който е попаднала. Това се отнася и за керемидите, макар задържаното количеството вода да е прекомерно малко /много зависи и от наклона на покрива, както и от припокриването между плочките/, все пак има вода. Това е една от причините за този срок на годност, който не е малък – 30 години, след което започват дребни проблеми, свързани с подмяна на керемиди.

Изберете нашата фирма и ние ще ви направим възможно най-добрата оферта в съотношение цена/качество! Все пак вие ще прецените колко бюджет може да отделите за различните строителни материали, от които може да бъде изграден покрива ви. Ние ще ви предложим богато разнообразие, съобразено с Вашия бюджет. При ремонт на покриви в град Шумен се обадете на фирма Силвър Строй!

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.