Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Хасково.

Цялостно изграждане на нов покрив в град Хасково!

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Хасково. В града на Богородица предлагаме ниски и достъпни цени за всички видове покриви.

Изграждането на нов покрив е сложна задача, която определено не е за всеки. Трябва да се направи от човек с опит, изключително технически грамотен, инженер специалист. Дори направата на един навес не е лесна задача, ако искате той да издържи десетилетия. Преди изграждането му например, трябва да се изчисли наклона – изключително важна характеристика, която е различна във всеки един град. В Хасково например, не се натрупва голямо количество сняг( с изключение на някой години), но се слага един коефициент за сигурност и се прави малко по-голям наклон от необходимото, за да се гарантира дълготрайност. След определяне на наклона, се изчислява големината на носещите греди на навеса, като отново се взема предвид натрупването на сняг, което може да се получи, при най-лошата зима в района. Изчислява се носещата способност на бъдещата конструкция, че различните товари и усилия.

Фирма Силвър Строй разполага с дипломирани инженери, специализирани в изчисляването на покривни конструкции. Не се доверявайте на нелицензирани строителни бригади. Това може не само да ви коства много пари, но ако се срути конструкцията, поради грешка в изчисленията на „майстора“, може да загинат хора .. дори и вие. Цената е твърде висока, за да наемете непрофесионалисти!

При определяне на наклона и носещата конструкция, важен фактор, който е от голямо значение е какво ще се използва за покритие. Изчисленията зависят много от това, защото ако например използвате керемиди, те са по тежки битумните, освен това под тях е препоръчително да се сложи и хидроизолация. Припокриването между самите керемиди е пряко свързано с наклона, който преди това трябва да се определели. Защото при по малък наклон и вятър с обратна на навеса посока, ще се получи подлизване и навлизане на вода под керемидите.

Трябва да се определи и размера и дебелината на дъските, които ще се положат върху носещата конструкция, на които ще бъде поставен а хидроизолация, а върху нея керемидите. Всеки един елемент е от значение и не бива да се пренебрегва. Изчисленията на гореспоменатото се правят изключително трудно и след подробна консултация с клиента. Все пак той „поръчва музиката“ и трябва да реши какъв желае да бъде неговият покрив и каква сума е готов да отдели за това. Да не забравяме, че материалите, които ще се поставят трябва да бъдат качествени, за да не се пати на по късен етап. Качеството си струва пари, но и спестява пари. Ние от Силвър Строй ще ви доставим най-добрите материали за изграждане на покриви, на най-добри цени!

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.