Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Стара Загора.

Ремонтирайте стария си покрив преди да се наложи да изградите нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Стара Загора. Разполагаме с модерна и разнообразна техника, а също и с отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден. Да не забравяме, че доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Цялостно изграждане на покриви от фирма Силвър Строй

Изграждането на нов покрив е сериозен разход, за който повечето хора трудно биха похарчили, трудно спечелените си пари. По принцип, това не трябва да се налага повече от веднъж или в краен случай – два пъти за цял живот. Добре поддържаният покрив може да издържи 30 години без проблеми, но трябва да се наблюдава, а за покривите, които са били занемарени, продължителността е съвсем … ама съвсем друга. Когато продължавате да отлагате ремонта на покрива си, той се влошава и влошава и нещата могат да станат толкова лоши, че покривът ви ще стигне критичната си точка. Тогава, искате или не, ще сте принудени да изградите нов покрив и то много по-бързо, дори бихме казали от опит – спешно. Нещо повече, когато дойде време за смяна на покрив, този, който е бил занемарен, ще бъде много по-скъп. Това се дължи на факта, че пренебрегваните покриви често пораждат щети на конструктивно ниво – появява се влага в опорните греди и се разраства към тавана. Това трябва да се отстрани незабавно. Изключително вредно е за организма на човек.

Докато ремонтът на покрива не винаги е най-забавното нещо за правене, то е едно голямо подобрение на дома. Той е най-важното нещо за оцеляването на къщата ви. Повреденият покрив може да доведе до множество структурни проблеми, които ще ви струват скъпо в дългосрочен план. Избегнете големи ремонти и се обадете на местния специалист по покриви, а за Стара Загора това е фирма Силвър Строй. При първия знак за проблеми, обадете ни се и ще спестите средства, които иначе бихте дали за цялостен ремонт на покрива.

Ако имате въпроси относно покрива си или ако искате оглед и оценка на състоянието на му – обадете се на Силвър Строй от Стара Загора, за да постъпите правилно. Ние сме специализирана фирма за ремонт и цялостно изграждане на покриви, която обслужва района от десетилетия. Силвър Строй ще се радва да даде оценка на състоянието на Вашия покрив.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.