Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град София.

Ние от фирма Силвър строй предлагаме услуги за ремонт на покриви в цяла София. На пазара на тези услуги сме вече повече от 15 години и имаме богат професионален опит. За нас е важно да си свършим работата качествено и професионално.

Всеизвестен факт е, че основният фактор една къща да оцелее в течение на времето е да има здрав покрив. Изпълнено ли е това нещо и къщата Ви ще се запази за векове напред /стига да няма сериозни земетресения/. Основно поради снеговете и дъждовете покривът поддава, пропуска вода в подпокривното пространство и от там в стаите. Допуснете ли теч в дома си, лека по лека и цялата постройка ще рухне, ако не се поправи. В много български села има изоставени къщи, на които поради факта, че никой не поддържа покривите им, се срутват. Здрав ли е покривът – здрава е и къщата. Веднъж тръгне ли да протича и не се вземат навременни мерки, къщата ще се срути. Тук е много важно да се отбележи, че колкото по-скоро започнете ремонта, толкова по-малко ще ви струва той. Това е така, защото отложения ремонт означава да се допуснат течове, които не се отстраняват. Веднъж проникнала в къщата Ви, водата ще си намери път и ще носи със себе си и разруха. Довеждат до влажни помещения, до мухъл и много други неприятни неща. Мухълът е особено труден проблем, който може да бъде отстранен, но веднъж появили се, може да струва много повече, отколкото простото закърпване на дупка в покрива.

Всички знаем поговорката, че човек първо трябва да има покрив над главата си, после да мисли за останалото. Доверете се на Силвър Строй за цялостно изграждане на покривни конструкции, както и за ремонт на покриви на територията на цяла област София.


Никога не подценявайте необходимостта от здрав покрив! Сухи стени, топлина и комфорт, всичко зависи от здравината на покрива. За съжаление няма нищо вечно, затова когато имате нужда от ремонт на покрива или цялостно изграждане на нов покрив, ние от Силвър Строй сме на разположение. Когато имате проблеми с покрива има две много важни неща, които не трябва да пренебрегвате:

1. Никога не отлагайте – Колкото по-рано бъде ремонтиран покривът на Вашата къща, толкова по-малки ще са щетите под него.

2. Не се доверявайте на фирми без доказан опит – Ремонтът на покрива трябва да бъде извършен от професионални майстори, които имат опит в изграждането и ремонта на покриви, за да сте сигурни, че в близките 15 години няма да имате никакви проблеми с него.

Не отлагайте повече, ремонтирайте стария покрив сега, защитете покрива над главите си!

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.