Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Сливен.

Ремонтирайте стария си покрив преди да се наложи да изградите нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Сливен. Разполагаме с модерна и разнородна техника, а също и с добре обучени служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден. За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Изберете висококачествените услуги за ремонт и цялостно изграждане на покриви …

От липсващи керемиди до водни петна по тавана, фирма Силвър Строй може да ви помогне да укрепите целостта на дома си. Често повреденият покрив лесно може да се ремонтира и не трябва да бъде напълно заменен: Силвър Строй ще инспектира Вашия покрив, за да изолира повредените зони и да идентифицира най-пълните и икономически изгодни възможности за ремонт. Ние не сме като другите фирми на ремонт на покриви в град Сливен, защото използваме само най-висококачествените материали, за да изградим или ремонтираме жилищния Ви покрив. Ние избираме само доказани компании за доставка на строителни материали, за да осигурим безопасен и цялостен ремонт на покрива на дома ви.

В Силвър Строй се славим с добро обслужване на клиентите си.

От първоначалната проверка на състоянието на покрива ви до довършителните работи, Силвър Строй е с вас на всеки етап от ремонта. Ние се гордеем със възможностите си да предлагаме отлично обслужване на клиентите. Желаем да направим ремонта на Вашия покрив възможно най-лесно, удобно и без излишен стрес за Вас, затова подчертаваме прозрачността на договорите ни. Освен това предлагаме модерна изработка и дизайн. Ние ще се погрижим да не се натоварвате с всички усложнения на ремонта на покрива, но ще се консултираме с вас по време на всеки етап от процеса, така че да се чувствате комфортно и уверено. Ние не предлагаме само най-доброто покритие на покрива на в град Сливен – предлагаме страхотно преживяване на клиентите ни, докато наблюдават ремонта.

Ние предлагаме изключително обслужваме в района на град Сливен.

В Силвър Строй се фокусираме изключително върху педантично точното изпълнение на плана за ремонт. Редовно провеждаме обучения на служителите си, като и ги инструктираме за мерките за безопасност и здраве. Да не забравяме все пак, че се работи на височина и е опасно за непрофесионалисти и неподготвени, рутината на професионалиста също.

Изберете местна фирма, която ще бъде до вас, за да спази гаранцията си. Свържете се с нас, за да разберете как можем да ви помогнем с ремонт или цялостно изграждане на покриви.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.