Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Пловдив.

Защо е според Вас, ремонтът на покрива не бива да се отлага?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Пловдив. Разполагаме с модерна техника и отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме.

Ремонтът на покрива не е шега работа. Това е не просто една от онези задачи за подобряване на дома, които не можете да поправите сам, но и най-важната сред тях. Този проблем не може да бъде отлаган, защото ще Ви създаде много други проблеми. Трябва да говорите със специалист по покривите от град Пловдив (работата е продължителна и за предпочитане е да бъде местен, все пак ремонтът ще има и гаранция), за да дойде на оглед и да Ви направи оферта.
За много хора, покривът обикновено е последен приоритет за подобрение на дома. Важно е да запомните, че Вашият покрив е Вашата защита номер едно срещу времето. Всеки знае, че покривът поддържа дома и семейството безопасни и сухи. Това е толкова важна функция, че заслужава да се помисли за преместване по-нагоре на задачата в списъка с приоритети!
Ако сте отлагали ремонта на покрива или просто сте забравили за поддръжката му, ето няколко причини, които трябва да осмислите при направа на списък със задачи за изпълнение.
Ако обмисляте да продадете дома си в рамките на следващите няколко години, сигурно последното нещо, което ще предприемете е ремонт. Да, но помислите като бизнесмен. Състоянието на Вашия покрив е един от първите въпроси, които потенциалният купувач на жилище ще попита, а състоянието му трудно може да бъде прикрито. При наличие на теч, той ще е оставил следи дори вътре в къщата, а старите керемиди и повреди, лесно се забелязват отвън.
Пренебрегваният покрив е много очевидно нещо, което потенциалните купувачи ще могат да ви натякват и ще свалят цената на имота.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.