Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Перник.

Цялостно изграждане на нов покрив в град Перник!

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Перник.  Един град с традиции в монтьорството.

Изграждането на нов покрив не е шега работа, тук не можете да си позволите експерименти. Това е най-важната част на една сграда.  Здрав ли е покривът, здрава е и къщата.

Изборът на покритието на покрива е от много голямо значение. Например при избор на на ламарина за покритие, това има своите плюсове и минуси. Положителното тук, е че по лесно и бързо ще се сложи покритието и е сигурна защита срещу голяма градушка (при определена дебелина на ламарината), но шумът ще е ужасен ако няма изолация, топлината в под покривното пространство е много голяма. При евентуален краткотраен пожар, ламарината тотално ще се огъне и пропадне. При ламаринен покрив липсва и добра шумоизолация, тя трябва да се сложи допълнително, защото при дъжд в сградата, ще се чува много силно.

Припокриването между керемидите например, зависи много от наклона и от района, в който живеете, за района на град Перник не е необходим голям наклон, защото няма толкова много снеговалежи. При райони, в които се събира по 2 метра сняг на покрива, трябват сериозни носещи греди. За определяне на необходимия наклон и изчисляване на носещата конструкция ще ви е нужен специалист, защото това си е цяла наука. При недостатъчен наклон и малко припокриване между керемидите, водата може да проникне в под покривното пространство. Това става лесно при тези обстоятелства, особено ако има и насрещен вятър.  Водата се подлизва под керемидата под действието на вятъра и прониква в къщата ви. Това е неприятна ситуация, която ако продължи с времето, води до появата на мухъл, плесен и гниене на дървени конструкции.

Не си правете експерименти пренебрегвайки специалистите в бизнеса с цел да спестите малко пари. Ако нямате опит, единственото, което ще направите е да изхарчите нов покрив след Вашия експеримент, защото сами ще се убедите, че това е нелека и проста задача.

При различните покривни покрития има различни методи на поставяне и изисквания към носещата конструкция. Удивително е например, че при старите типично български къщи, се използва камък за покритие – тикли. При тях припокритието е голямо – около 80%, и като цяло има двойно покритие на покрива. Носещата конструкция тук трябва да е много здрава, с голяма дебелина на гредите.

Това са само част от нещата, за които може би никога не сте се замисляли, но сигурно не и ви се и налагало. Нека да остане така, просто се обадете на фирма Силвър Строй и ние ще изградим вашия покрив идеално, така че да издържи десетилетия на бури и силни ветрове без проблеми.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.