Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Пазарджик.

Ремонтирайте стария си покрив преди да се наложи да изградите нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Пазарджик. Разполагаме с модерна и разнообразна техника, а също и с отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден. Да не забравяме, че доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Фирма Силвър Строй предлага услуги за ремонт и цялостно изграждане на покрив в град Пазарджик

Ние от Силвър Строй предоставяме качествени покривни услуги в района на град Пазарджик повече от 15 години. Проблемите с покрива трябва да бъдат взети под внимание, когато бъдат забелязани, за да се избегнат по-значителни проблеми и потенциални щети. Дали покривът на Вашия дом е с керемиди, метал, бетонен, битумни листи, керемиди от битум или комбинация от тези елементи, за нас няма голямо значение, защото ние може да се справим с всеки тип. Можем да предоставим резервни материали за всеки тип и да го поправим без проблеми. Все пак на нас това ни е професия.

Състоянието на покрива се влошава с течение на времето, особено при високи температури, които в последно време не са рядкост в Пазарджик. Когато дойде време за смяна на покривни елементи, нека ви помогнем при избора на най-добрите материали за защита на вашия дом.
Ремонт на покриви на търговски и бизнес сгради в град Пазарджик.

Ремонтът на търговските покриви е специфичен, защото обикновено са напълно плоски или имат лек наклон. Търговският покрив може да има някои проблеми, като например продължителната застояла вода, която с течение на времето влошава покривната система. Ние предлагаме редовни проверки за определяне на проблеми с покрива Ви и осигуряваме качествено обслужване, за да гарантираме, че покривната система продължава да функционира правилно.

При засичане на проблем по време на редовните ни проверки на покрива Ви, ние ще го отстраним, като например при битумен покрив, това може да включва нанасяне на покривно покритие. Нашият екип има богат опит в идентифицирането на проблеми със съществуващите покривни покрития и за него няма скрити повреди. При редовна поддръжка и поправка на покрива Ви от наша страна, той ще се запази с десетилетия, но при занемарено покривно покритие и отлагане поправките на проблеми, може да се наложи да смените цялото покривно покритие на търговска или офис сграда.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.