Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Добрич.

Ремонтирайте стария си покрив преди да се наложи да изградите нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни  специализирани услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Добрич. Разполагаме с нова, модерна и разнородна техника, а също и с добре обучени служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всекидневно. За нас доволният клиент е най-добрата реклама, която може да има една фирма.

Запазете дома си цял, като ремонтирате или изградите нов покрив.

Силвър Строй е синоним на качество. Ние сме сред най-добрите фирми за ремонт и цялостно изграждане на покриви и то не само в град Добрич, но и в цяла България. Радваме се да предложим широка гама от покривни услуги. За разлика от някои покривни фирми, Силвър Строй предлага пълна гама от услуги за покривни ремонти. От ремонт на покриви, улуци, нови покриви, плоски покриви и до завършване на мансардните преобразувания, ние сме на Ваше разположение.

Покривите могат да се влошат с времето. Полагаме допълнителни грижи, когато става въпрос за смяна на покриви със стари хидроизолиращи материали. Можете да разчитате на нас за качествено изграждане на нови покриви, както и за частична подмяна да покривни елементи. Не забравяйте, че веднъж появили се влага, мухъл и плесен, положението е сериозно и ще става по-лошо и по-лошо.

Ремонт и пълно изграждане на покриви
Независимо дали става дума за счупен улук, напукани плочки или липсващи плочи, нашият екип от покривачи има богат опит на с всякаква работа. Това ви гарантира висококачествен ремонт, с който ние може да се гордеем. Ние ремонтираме всички видове покриви, изграждаме дървени конструкции, полагаме хидроизолация, поставяне на битумни керемиди,  монтиране на водосточни тръби и други. Ние даваме гаранция за извършената от нас работа.

Служителите ни редовно преминават и опресняващи обучение за техника на безопасност, нови методи на работа, работа с новополучена техника и други. За нас добре обученият служител ще си свърши добре и работата, ще е уверен в себе си и много по-полезен за фирмата и клиента.  Това е едно от нещата да сме вече повече от 15 години на пазара за услуги за ремонт и цялостно изграждане на покриви. Фирмата ни работи на територията на град Добрич, като при необходимост е готова да извършва услугите си на територията на цялата страна.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.