Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Бургас.

Ремонтирайте стария си покрив или изградете нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Бургас. Разполагаме с модерна и разнообразна техника, а също и с отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден.

Ремонт и цялостно изграждане на покриви от фирма Силвър Строй!

В случай, че забележите, че имате проблем с покрива си, не бива да пренебрегвате нещо подобно, а тези проблеми ще се появят рано или късно, особено ако не поддържате редовно покрива си. Ако решите да ги игнорирате, това може да окаже сериозно въздействие върху дома ви. Непоправянето на покривни проблеми по време може да отслаби структурата и дори да се срине в даден момент.

Веднага след като забележите, че нещо не е наред, би било отлична идея да се обадите на опитна фирма за изграждане и ремонт на покриви в град Бургас. Тогава на Ваше разположение ще бъде фирма Силвър Строй, която се специализира в ремонт и подмяна на покриви. Ние в Покривните ремонтни специалисти може да ви помогне да решите проблемите си с покрива. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас и да обясните какъв проблем имате. Ще пристигнем за оглед веднага щом ни позвъните. Нашият екип от експерти очаква с нетърпение да помогне на собствениците на жилища.

Фирма Силвър Строй е в бизнеса с ремонт на покриви вече повече от 15 години в района на град Бургас, и ние имаме много доволни клиенти в областта. Ние сме правилният избор, ако се нуждаете от бързи, информирани и достъпни покривни изпълнители. Ако решите да ни наемете да сменим съществуващия Ви покрив или да инсталирате изцяло нов, няма да се налага да се притеснявате за качеството на нашите услуги. Ние сме  се посветили на работата си и помагаме на собствениците на жилища, които се нуждаят от подмяна на покрив. Вярваме, че ключът към дълготрайния покрив е използването на висококачествени материали и правилното изпълнение на работа. Всеки наш служител предоставя висококачествени услуги и правилно използва материалите. Няма нужда да се притеснявате за лоша изпълнение или от некоректни фирми, просто се свържете с нашия екип от експерти. Благодарение на нас, горната част на къщата ви ще бъде в добри ръце. Можете да разчитате на нас, за да ремонтирате или изградите нов покрив.

Причини за замяна на покривни материали

Ако вашият покрив е достигнал своята продължителност на живот и той е невъзможен за ремонт, фирма Силвър Строй можем да го събори и изгради отново. Нашите услуги са отлично решение, ако искате да подобрите външния вид на дома си, да увеличите стойността му и да получите дълготрайна защита. Не трябва да чакате твърде дълго, за да го поправите, че проблемите се натрупват. Веднага щом престанете да търпите течовете или започнат още по-тежки проблеми, които не могат да бъдат поправени, трябва да се свържете с нас. Смяната на покрива е значителна инвестиция и е важно да изберете правилните професионалисти, които да свършат работата правилно. Нашият екип от експерти има богат опит и е обучен в тънкостите на занаята, затова предоставяме изключителни услуги всеки път.

Новият покрив ще ви позволи да продадете дома си по-бързо, тъй като ще привлече повече купувачи. Той също така ще увеличи стойността на продажбата на къщата ви и ще подобри естетическата привлекателност.  Може да избирате от богато разнообразие на стилове и цветове, от които да избирате, когато става въпрос за материали. Просто ни се обадете и можем да осъществим мечтата Ви. Ние ще Ви помогнем да вземете правилното решение, когато става въпрос за външния вид на Вашия дом и правилните покривни материали.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.