Ремонт и цялостно изграждане на нови покриви в град Варна.

Ремонтирайте стария си покрив или изградете нов?

Фирма Силвър Строй е предлага първокласни услуги по ремонт и изграждане на покриви в град Варна. Разполагаме с модерна техника и отлични служители, които имат дългогодишен опит в строителството. Имаме и стотици доволни клиенти, благодарение на които ние се разрастваме с всеки изминал ден.

Покривът е голяма инвестиция. Ако обмисляте да го поправите или замените, има много важни въпроси, които трябва да обмислите и Ви е необходима професионална фирма за ремонт на покриви. Все пак трябва да решите кое е най-подходящото за вашия дом, ремонтиран или изцяло нов покрив. Трябва да вземете под внимание състоянието на текущия Ви покрив, състоянието на всички покривни елементи и дали планирате да продадете къщата си в близко бъдеще.
Преди да предприемете малък ремонт на покрива, уверете се, че Вие или фирмата изпълнител проверява цялата покривна структура, за да определите други потенциални проблеми. Огледайте тавана си за проникване на вода или мухъл. Внимавайте за признаци на повреда на покрива, като изпъкнали керемиди и лоши наклони, преди тези малки покривни проблеми да станат сериозни. Изграждането на нов покрив може да е по-изгодно, ако състоянието на стария е много лошо и трудно би се поправил.

Разходи за ремонт на покриви
Има много променливи, които трябва да се вземат предвид при определяне цената на ремонта, като например: вида на покрива, обхвата на ремонта, съществуващите повреди, състояние на керемиди, както и състояние на комина. Нашите специалисти, ще огледат и ще ви дадат най-добрата оферта в района на град Варна.

Покривни течове и аварийни ремонти
Има много зони на вашия покрив, в които лесно могат да се причинят течове, от разхлабени капандури до стари керемиди. Бързото определяне на течовете се прави, за да се избегне мухъл и вътрешни повреди и щети – причинени от проникването на водата. Водата в тавана може да представлява опасност от пожар, причина за прогниване на дървени конструкции и много други. Вашият покрив и вашият дом могат да претърпят значителни структурни щети, ако не бъдат проверени.

Ето един малък трик за определяне течовете на покрива: проверете тавана си по време на дъждовна буря, за да видите дали водата има теч. Тогава най-ясно ще се види, ако някъде има проблем. След бурята огледайте и покрива отгоре, за да видите проблема за евентуално открития теч. Правете това нещо периодично, за да може да определите течовете в началото. След като вашия покрив е бил повреден от буря, пожар или друга неизправност, не забравяйте да се обадите на фирма Силвър Строй! Ние ще ви осигурим бърз ремонт или защитно покритие, за да се предотврати по-нататъшно увреждане. Междувременно съберете водата, която тече през покрива и подсушете, а ние ще ви дадем най-добрата оферта за ремонт на покрив.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.