darvena-konstrukciaПри ремонта на валцуван покрив – самият материал дава свобода на действие, има много трудности и нюанси. Например, е доста трудно да се почисти и да се придържат към технологията на залепване на лепенките поради опасността и трудността при работа с горещ битум. Въпреки че покривът е плосък, това не е фундаментно устройство, тъй като всяка работа на голяма надморска височина винаги е свързана с риск и стриктно спазване на изискванията за безопасност.

Ремонтът на мек валцуван покрив започва с щателна проверка на обекта, въз основа на която се извършва анализ с избора на подходящи материали. Нашите специалисти от фирма СилвърСтрой изготвят подробна информация при извършване на ремонтните дейности. Следващата стъпка е подборът на материали, който е съгласуван с клиента, защото от това зависи пряко оценката за ремонта на валцувания покрив.

Технология на производство

Ремонтът на покрив от валцувани материали изисква своите характеристики на етапите на работа. Да ремонтираш плосък покрив се счита за сравнително безопасно, но работниците стриктно следят работата по изпълнението. В същото време е задължително да са най-малко двама специалисти, единият от които премахва стария покривен материал, а вторият се занимава с кръпките по него.

Стандартният списък на етапите и тяхната последователност, независимо от характеристиките на обекта са:

  • Премахване на насипния слой, както и натрупаните отломки от ремонтираното покритие. Особено внимание се отделя на пряко отремонтираните области, необходимо е нов покривен слой да бъде положен  върху чиста повърхност;
  • Анализ на текущото състояние на припокриването;
  • Пластири за наслагване и залепване;
  • Образуването на защитен слой;

В допълнение към премахването на получените щети, при поправянето на валцуван покрив специалистите обръщат специално внимание на търсенето и отстраняването на „мехурчета“, образувани в материала. Всъщност целият комплекс от текуща работа се състои от тези две основни събития.

При поръчка на ремонта на валцуван покрив цената се изчислява въз основа на самите появили се фактори. Във всеки случай се използва индивидуално изчисление. Например дали е необходим насочен ремонт на покрива – текущ или основен.

Ако се нуждаете от хидроизолация на основата, подмяна на валцовия покрив или ремонт на мек покрив, точната цена може да се провери при нашите специалисти от фирма Силвър Строй. Важно е да се обърнете към професионалисти, които да се справят с ремонтните дейности на вашия покрив. Гарантират високо качество и ниски разходи за работа, но и бързина. В крайна сметка, зависи от това колко бързо може да бъде възобновен напълно.