remont-na-pokriv-lovech-4

Повечето хора избират да инсталират нов покрив през пролетните и летните месеци. Други, които искат да подменят покрива си, решават да инсталират през есента. Но какво се случва с покривите, които се монтират през студените зимни месеци?

Често клиентите ни питат дали е добре да инсталирате нов покрив от херпес зостер, когато температурите са изключително ниски. Това е особено важно за тези, които нямат избор по въпроса и трябва незабавно да подменят покрива си.

Няма конкретни отраслови насоки за монтиране на температура и покрив за асфалтови керемиди, но различни производители правят препоръки. Silverstroy инсталира покриви целогодишно, въпреки че ние обръщаме внимание на времето и избираме да се спрем за по-топлите дни за някои видове инсталации.

Въпреки че асфалтовите херпес зостер стават крехки с падането на температурата, могат да се предприемат стъпки за намаляване или премахване на счупването. Ако херпес зостер се съхранява на топло място и се изкара на студено непосредствено преди инсталацията, проблемите могат да бъдат сведени до минимум.

 

Загриженост, която често чуваме от собствениците на жилища, е дали самозалепващите ленти ще се свържат правилно без топъл ден, за да насърчат доброто уплътнение. Слънцето е много полезно за затопляне на новоинсталиран покрив и подпомага доброто уплътнение, но в райони, склонни към силен вятър, понякога може да се препоръча ръчно нанасяне (или добавяне на лепило в долната част на херпес зостер по време на инсталирането). Тази мярка спомага за поддържането на херпес зостер, когато е необходимо, докато по-топлото време позволява на уплътнението да се настрои както трябва.

Винаги, когато решите да подмените покрива си, нашият персонал е на разположение, за да предостави насоки и съдействие в процеса за постигане на възможно най-добрия резултат. Също така, нашата 10-годишна гаранция за изработка на всички подменени покривни покрития осигурява допълнителна защита и спокойствие