Проблеми с плесента на тавана

Таванското помещение е една от най-важните стаи в целия ви дом. Целостта на вашия покрив, както и ефективността на вашата вентилационна система зависят много от това колко добре въздухът може да се движи през тавана ви. Понякога, ако в тавана ви има недостатъчна вентилация, това може да доведе до влага, която е основната причина за натрупване на плесени. Собствениците на жилища, живеещи в България, трябва да са особено наясно с възможността за натрупване на мухъл в техните тавани поради влажния климат на региона. Ако случайно откриете значително натрупване на мухъл на тавана си, важно е да се справите незабавно, преди това да доведе до други скъпи проблеми в бъдеще.

 

Ами непровереното натрупване на мухъл?

Непровереното натрупване на мухъл може да повлияе отрицателно на трайността на вашите покривни керемиди, както и на цялостната структурна цялост на вашия дом. Ако обаче успеете да уловите проблема рано, можете да избегнете изцяло тези неудобства. В Silver Stroy ние сме специализирани в премахването на плесени и сме готови да ви помогнем да се погрижите за този проблем бързо и задълбочено. Има няколко начина, по които можем да лекуваме и премахнем проблема с плесента на вашето таванско помещение, така че без значение какъв проблем имате на тавана си, можете да бъдете сигурни, че ще можем да го разрешим.

 

Въпреки че натрупването на плесени със сигурност може да се превърне в сериозен проблем, обикновено това не е толкова голям проблем, колкото си мислите. В повечето случаи можем лесно да премахнем плесента на тавана ви, като старателно изтъркаме дървената повърхност. За съжаление, има някои случаи, при които може да се наложи част от дървото да бъде заменена на вашето таванско помещение, но със Silver Story можете да бъдете сигурни, че ще получите най-доброто в изработката и обслужването на клиентите и разбира се таванското ви помещение ще бъде напълно без мухъл.