Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт и изграждане на покриви – пренареждане на керемиди от фирма СилвърСтрой в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Професионални пренареждане на керемиди от фирма Силвър Строй!

При теч на вашият покрив или появата на конденз не винаги има нужда от цялостна смяна на покрива, ние от фирма Силвър Строй предлагаме претърсване на вашият покрив това включва – откриване на старите керемиди, полагане на нова мембрана, изработка на летвена скара и редене на старите керемиди или нови керемиди зависимост от състоянието на старите. С този метод ние запазваме покрива и даваме гаранция.

Много често след силна буря или след ураганни ветрове, част от керемидите на покрива ви се разместват, това води до навлизане на вода в подпокривното пространство. При правилно подредени керемиди този проблем няма да го има, но ако още при първоначалното нареждане, припокриването на керемидите не е изчислено правилно, при силен насрещен вятър се получава така нареченото „подлизване“- навлизане на вода под керемидата. Това ясно се забелязва, появява се влага в подпокривното пространство, а след нея мухъл, гниене на дървесина и други.

Най-лесно може да установите, че имате проблем с покрива, когато по време на силен валеж, влезнете в подпокривното пространство. Тогава лесно може да забележите новопоявили се течове и да маркирате мястото, а когато времето се оправи, трябва да се качите на покрива и да видите, какъв е проблема. Често проблемът може да е причинен от разместена керемида. Разбира се, ако не се чувствате уверени, че може да се справите или се страхувате от височини – специалистите от фирма Силвър Строй са насреща!

Нашите служители са истински професионалисти в своята работа и е истинско удоволствие да ги гледаш как работят. Те са добре обучени и с дългогодишен опит. Колективът е добре организиран, разполага с най-новото модерно оборудване необходимо за ремонт или цялостно изграждане на покриви. Клиентите ни остават изключително доволни от тях. За нашата фирма най-добрата реклама е доволният клиент, който от своя страна ни препоръчва на свои приятели, близки и роднини и така ни помага да развиваме бизнеса си!

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

prenarejdane-na-keremidi-prediprenarejdane-na-keremidi-sled

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при пренареждане на керемиди от фирма Силвърстрой!

Не подценявайте гаранцията на изградения от нас покрив, работим само с качествени материали!

Навременния процес по пренареждане на керемиди, може да ви спести много пари в бъдеще, защото вие предотвратява бъдещи големи щети по покрива си и ще увеличите неговата дълготрайност. Със всяко едно нещо в живота е така, ако се вземат мерки докато проблема е в зародиш, нещата ще се оправят с лекота. Подцени ли се проблема, ако не се обърне достатъчно внимание на него или от незнание не се потърси помощ, нещата могат да станат страшно сериозни и този дребен проблем  да струва много пари и труд. Да не забравяме, че в някой случаи дори семейството няма да може да ползва жилището, докато проблемът не се реши. В такъв случай, наши клиенти в подобни ситуации са оставали при роднини, докато ни не си свършим работата и не оправим бъркотията на неквалифицирани „майстори“!

Фирма СилвърСтрой работи само с качествени материали, за да може да гарантира дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме качествени услуги по пренареждане на керемиди, като даваме гаранция за труда си.

Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително