Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Газопламъчно полагане на хидроизлоация с воалит в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Полагане на хидроизолация от фирма СилвърСтрой

Хидроизолацията е най-добрият вариант за справяне с течовете влагата и конденз на покриви и тераси от бетонова основа за дългогодишно запазване на бетоновата основа е двупластовата хидроизолация, която се състои от газопламъчно залепване на първи пласт воалит без посипка и втори пласт воалит с посипка предпорачителнят воалит е 3.5 кг. и 4.5 кг., а нашият екип от професионалисти се справя винаги отлично с тази дейност.

Основни предимства на хидроизолацията с воалит са:

 • Полагането на хидроизолация спира достъпа на вода и влага до дома ви и предотвратява появата на влага, мухъл и плесени в дома ви. А какво по-добре от това, всички знаем, че тези неща са вредни за здравето ни, а хидроизолацията ни дава решение и справяне с този труден проблем. Мухълът е изключително вреден за нашето здраве, особено за малки деца. Не живейте с този проблем вкъщи, а го решете възможно най-бързо и окончателно!

 • Увеличава цената на имота! Това е така, защото ако вашата къща има проблем с влагата, цената и веднага пада, а този спад, ще ви струва много повече отколкото, ако преди това наемете професионална фирма за полагане на хидроизолация и ремонт на покриви. Така, че не губете ценно време, ремонтирайте вашия покрив днес,  още повече ако обмисляте продажба на имота!

 • Забележителни изолационни качества! Хидроизолацията с воалит след полагане под действието на слънчевите лъчи действа като „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

nov-pokriv-banishoranov-pokriv-banishora-4

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при полагане на хидроизолация с воалит и други материали от фирма Силвърстрой!

Не подценявайте гаранцията на положената от нас хидроизолация, работим само с качествени материали!

Газопламъчното полагане на хидроизолация с воалит е трудоемък процес, който трябва да се извърши при подходящи метеорологични условия, от добре обучени работници. Ние от фирма СилвърСтрой разполагаме с едни от най-добрите специалисти по полагане на хидроизолация в страната.

Методът ни на работа включва полагане на първи пласт воалит без посипка, след което полагане и на втори пласт воалит с посипка, като предпорачителнят воалит е 3.5кг. и 4.5 кг. Ние използваме само изпитани техники за полагане, затова и даваме гаранция за труда си, сигурни сме, в дългогодишната издръжливост на ремонтирания от нас покрив. СилвърСтрой пази доброто си име и няма да ви разочарова!

Ние работим само с качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме трайно полагане на хидроизолация с воалит, като даваме гаранция за труда си. Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително