Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт и изграждане на покриви от битумни керемиди в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Какво представлява битумно покривната керемида?

Битумната керемида е основен материал, който се използва за покриви с по-малък или по-голям градус (наклон) на покрива от нормалните керемиди. Предимство на битумната керемида, е че е в пъти по-лека от обикновените бетонови и глинени керемиди.

Покривния филц подобен на катран е основния материал за направата на покривна битумна керемида, а тя от своя страна се използва от десетилетия като водоустойчиво покритие в жилищни и търговски сгради.

Как се полага битумна керемида
Много е важно преди полагането на битумната керемида да има здрава покривна повърхност, било то дъсчена ламперия или OSB плоскости.

Преди наковаването на битумната керемида се полага паропропусклива мембрана или се залепва газопламъчно един пласт усилен воалит, а отгоре за завършек се наковава и залепва битумната керемида.

Основни предимства на битумната керемида са:

 • Неограничени технологични възможности! Използвайки този тип материал, може да оборудвате покрив с всякаква архитектурна сложност, независимо от избрания наклон. Плочките лесно се монтират върху куполи, многостранни шатрови конструкции и други.

 • Съвместимост! Резултатът от правилното полагане е перфектна хармония с екстериорите на сгради с ниски и високи покриви, независимо от архитектурните стилове. Подходящ както за класика, така и за стайлинг на антики, както и за новите дизайнерски тенденции.

 • Лесна инсталация! След използване на правилна фирма за монтаж, подреждането на покрива с използването на битумни керемиди може да се извърши с финес. Строителната фирма не е нужно да използва голям екип от хора, а малка група тесни специалисти.

 • Забележителни изолационни качества! Битумните керемиди след полагане под действието на слънчевите лъчи образуват „водоустойчив килим“, който предотвратява всички опити на дъждовната вода да проникне в къщата ви. Гъвкавият покрив има и добри шумо-изолационни свойства.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

bitumni-keremidi-predibitumni-keremidi-sled

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при полагане на битумни керемиди от фирма Силвърстрой!

Не подценявайте гаранцията на битумните керемиди, когато са от качествена марка!

Гаранцията на битумната керемида е в зависимост от класа на материала. Ниският клас битумна керемида има гаранция до 5 години от датата на полагане, а при висок клас, тя варира в интервала от 15 до 20 години. За максимална издръжливост и най-дълга гаранция, ние препоръчваме да се използва битумна керемида на фирмата производител ТЕГОЛА.  При битумна керемида на фирма ТЕГОЛА, керемидите издържат много над гаранционният им срок!

При изтичане на гаранционния срок на керемидите, собственикът на сградата трябва да потърси професионално мнение за състоянието на битумните керемиди и цялостно състояние на покрива, за да се определи дали е нужна смяната им.

Ние работим само с качествени материали, за да можем да гарантираме дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме трайно полагане на битумен покрив, като даваме гаранция за труда си. Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително