slide-1

На съвременния пазар можете да намерите много различни оферти, въпреки факта, че тези улуци се появи наскоро. И тъй като трябва да се признае, че има малко хора, които са производители, считаме за най-популярните от тях, като вземем предвид характеристиките на техните пластмасови характеристики, отзивите на клиентите и ценовата категория, в която се намират.

Улуци Docke – немско качество на достъпни цени

Docke – продукти от тази категория като „стандарт“. С достъпна цена, качеството на използваните материали ще зарадва и взискателните потребители. Разбира се, е трудно да се осигурят разходите за поне един готов комплект, тъй като всичко зависи от големината на къщата, терена и броя на използваните тела. Сред отзивите на клиентите почти няма оплаквания или значителни критики.

Улуците на Alta Profile принадлежат към същата ценова категория.

Пластмасови улуци Technonikol: голям избор от висококачествени улуци

Пластмасовите улуци от френския производител Nicoll са продукти от среден клас, които се характеризират с атрактивен външен вид и доста високо качество на всеки компонент. Но такива покупки не са достъпни за всички, тъй като цената е висока.

В същото време изборът на модели е много голям, така че е възможно да изберете правилната опция за всеки дом, независимо от стила на дизайн и използваните материали.

Изискани и скъпи улуци Marley

Не може да не споменем и класическите улуци Marley. Това е чудесен вариант за тези, които се стремят към оригинални дизайнерски решения и в същото време са готови да платят значителна цена за такива улуци.

Разбира се, няма смисъл да купувате скъпи пластмасови улуци, ако дизайнът на къщата е доста прост. В този случай обикновените модели ще бъдат напълно достатъчни, които по качество няма да отстъпват на Marley, но ще струват много по-евтино.

След като направите изчисленията и закупите всички необходими елементи, можете да продължите с монтажа на улуците. Помислете общия ред на работа, за да разберете каква трябва да бъде тяхната последователност.

На първо място се монтират скоби, които ще държат улуците. Те могат да бъдат фиксирани както върху самата корнизна дъска, така и директно върху рафтовата система. Тогава зад тези скоби се поставя улук, разположен на необходимия наклон. Много е важно правилно да се монтира и да се уверите, че фугите между елементите са надеждни.

След това трябва да подредите фуниите на онези места, които са запазени за тях. Остава само да съберем елементите на системата, като ги закрепите заедно. Последният етап е монтажа на дренажен елемент в долната част на системата.

Полезни съвети! Ако закупите готов комплект от производителя, тогава към него може да се приложат инструкции с препоръки за монтиране и профилактика. Освен това към продуктите на известни фирми се прилага гаранция, която обикновено е поне една година и дава възможност да се свържете със сервизен център в случай на неизправност.