покрив-керемидиОсновният ремонт на покривите ви позволява да се справите с големи повреди и износване на покрива. Ако всички строителни и покривни работи се извършват строго според техническите спецификации, полезният живот на покривното покритие.
Никой не мислеше, но течеше …разработване на покривна система за основен ремонт.

Ако плоският покрив започне да се разрушава твърде бързо и неочаквано, разработеният покривен материал може да не е подходящ за тази сграда или по време на монтажа са допуснати значителни отклонения от производствената технология.

Пълна подмяна на покривната конструкция

В процеса на работа с ремонта на мек покрив се заменя повече  от 80% от цялата покривна конструкция, включително топлоизолационния слой и циментово-пясъчната замазка. Тези покривни работи ви позволяват да се отървете от основните наранявания и недостатъци.
Основните видове строителни работи:

  • Цялостно демонтиране на стария покривен килим;
  • Премахване на циментовата замазка с почистване на основата;
  • Отстраняване на топлоизолационното покритие;
  • Възстановяване целостта на пароизолацията;
  • Корекция на вътрешната или външната дренажна система;
  • Устройството на покривна конструкция, използвайки нови материали;

Производство на хидроизолация и уплътняване на покрива.

За да се извърши капиталния ремонт на покрива на жилищна сграда, магазин или сграда, първо трябва да се премахне старото покритие на тези места, където то изисква задължителна подмяна. След това циментово-пясъчната замазка е напълно разрошена и основата се почиства.

Задължителна подмяна на изолацията

Изолацията на покрива също си струва да се подмени, защото с течение на времето, под влияние на различни фактори: неправилна първоначална инсталация, натрупване на конденз, насищане с вода и др. тя губи всичките си топлинно спестяващи свойства и увеличава общото натоварване на сградната конструкция.

Монтаж на пароизолационна и дренажна система полагане на пароизолация и инсталиране на дренажна система.

Освен това пароизолацията и дренажната система ще подлежат на корекция при капиталния ремонт на покрива. Преди да поставите отново покрива, е важно да се уверите  в правилността на конструкцията на цялата система като цяло.

Монтаж на валцувана покривна конструкция

Монтаж на хидроизолация – покритията се произвеждат по стандартен начин.

Покриващият слой на хидравличния материал се нагрява с помощта на специално газопропан оборудване, след което ролките се разточват и притискат плътно към основата.

Помислете да не развалятематериала.

Рулонният материал за хидроизолация се използва на битумно-полимерна основа, подсилен с фибростъкло.

След приключване на монтажа на хидроизолация, специалистите проверяват фугите на материала за течове.

При основен ремонт на покрива: Работа според техническия проект  – основен ремонт на равен покрив

При основен ремонт на плосък покрив, цялата работа се извършва строго според техническия дизайн, предоставен от клиента, или разработеното решение на нашия дизайнер.

За да започнете основен ремонт на сградата, ако е планирано и е отделен бюджет за работа, трябва да се обадите на професионалистите по ремонт на покриви, които ще координират процеса на работа по подмяна на покрива.