Поддръжка през зимата

Ако обичате повече лятото, шансовете са, че вилата, навесът и лодката не се наблюдават през цялата зима. Ето защо е много важно всеки покрив и конструкция да се подготвят за есента и зимата чрез:

  • Потърсете щети
  • Проверка на вашите софити за запушвания
  • Ремонт на всяка уязвима херпес зостер
  • Предотвратяване на вредно заглушаване на лед

Без да мислите предварително за зимата, вие се излагате на риск от скъпи щети, които могат да компрометират структурата на вашата вила – особено ако е по-стара конструкция.

За да научите повече за рисковете от затрупване на лед, разгледайте статията ни в блога „Как да предотвратим и премахнем зимния лед.

Инспекция на покриви

Предотвратяването на проблем е ключово в много аспекти на живота, особено в покривите. А за вили, инспекция на покриви може да ви спести хиляди левове за ремонт, обслужване и повреда – ако течовете някога ескалират, докато не сте наоколо.

В Silverstroy нашите безплатни инспекции на покриви и изолации не са БЕЗ разходи и НЯМА задължение за нашите клиенти.

Таванска изолация и вентилация на покрива

Що се отнася до таванската изолация и вентилацията на покрива, и двете системи трябва да работят заедно, за да гарантират, че вашата вила е възможно най-енергийно ефективна и защитена. Ето защо е важно да помолите доверена компания за покриви като Silverstroy да дойде, за да оцени и поправи всички проблеми с изолацията или вентилацията, които може да имате във вашата вила.