Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт и изграждане на покрив от метални керемиди в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Какви са предимствата и недостатъците на металните керемиди и металния покрив?

Метални Керемиди

Металните керемиди са в пъти по-леки в сравнение с алтернативи. Те също така са по-издръжливи и дългосрочни. При металните керемиди се използва по лек материал, като това допринася за олекотяването на покрива. Благодарение на това може да забравите за появяване на подаване или увисване на покрива както става с обикновените керемиди, при слаба покривна конструкция. За разлика от останалите видове керемиди, покривът не понася голямо натоварване и не е нужно да се влагат много средства в него.  Металните керемиди се възползват от техния заключващ дизайн, техника на монтаж – заковаване, което ги прави непроницаеми за силни метеорологични условия.

Голямо удобство е, че по желание на клиента могат да се изработват всякакви размери метални керемити / листове/, които да паснат идеално на всеки тип покрив.

Разбира се те имат и своите недостатъци – при тях задължително трябва да се направи топло и шумоизолация, защото иначе при дъжд ще е шумно под покрива, а и ще се губи много топлина.

Как се монтират Метални Керемиди?

За по-голям ефект и естетика на металната керемида както и за топлоизолиране на покрива е нужно да има здрава повърхност като дъсчена ламперия или ОСБ плоскости върху които се полага пароизолационна мембрана изработка на летвена скара между, които редове се полага вата и от горе се монтира металната керемида и нейните принадлежности като обшивки и снегозадържащи елементи.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

metalni-keremidi-predimetalni-keremidi-sled

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при полагане на метални керемиди от фирма Силвърстрой!

Не подценявайте гаранцията на изградения от нас покрив, работим само с качествени материали!

Както всички останали видове строителни материали, гаранцията за металните керемиди са определя от марката цената и дебелината на ламарината. Клиентът може да избира от нисък до висок клас, а гаранцията варира съответствено от 5 до 25 години. Ние от фирма СилвърСтрой даваме гаранция за труда си и клиентите ни могат да бъдат спокойни, че парите им не са отишли на вятъра, а са вложени разумно в качествен покрив над главата им. Работим на територията на цялата страна и няма значение дали ни се обаждате от Хасково, Видин, Горна Оряховица или Малко Търново – ние ще се отзовем!

Фирма СилвърСтрой работи само с качествени материали, за да може да гарантира дълголетието на Вашия покрив. Ние предлагаме трайно полагане на метални керемиди, като даваме гаранция за труда си.

Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително