Метални Керемиди

Металните керемиди са в пъти по леки в сравнение от своите компоненти също така те са по издръжливи. При металните керемиди се използва по лек материал който допринася за олекотяването на покрива и появяването през годините подаване и увисване на покрива породено от
тайната на обикновените керемиди. За разлика от останалите вид керемиди за които е нужно да се използват здравината и тежината на покрива за да се задаржат което принася огромно натоварване
на самия покрив.  Металните керемиди са възползват от техния заключващ дизайн и обширен модел на заковаване което ги прави непроницаеми за силни метеорологични условия.

Как се монтират Метални Керемиди

За по голям ефект на металната керемида и топлоизолиране на покрива е нужно да има здрава повърхност като дъсчена ламперия или осб плоскости върху които се полага пароизолационна мембрана изработка на летвена скара между които редове се полага вата и от горе се монтира металната керемида и нейните принадлежности като обшивки и снегозадържащи елементи.

Гаранция

Както всеки вид строителен материал гаранцията за металните керемиди са определя от марката цената и дебелината на ламарината. От нисък до висок клас гаранцията варира от 5 до 25 години.