покрив с метални керемидиТова е един от най-често срещаните въпроси на собствениците на жилища. Всъщност шумът от металния покрив на жилищна сграда е сериозен проблем. Особено като се има предвид експлоатационният живот на металните материали (от 10 до 50 години). Ето отговора на този въпрос.

Металният покрив е по-шумен от другите видове покривни материали.

Изненадани ли сте? Не сте само вие.

Цялата работа в покривната конструкция! Често ли посещавате сгради с метален покрив? И колко често чувате шума? Да, случва се, че в гараж или всякакви други стопански постройки малко дъжд може да предизвика силен метален шум от покрива. Това се дължи на липсата на изолация.

Вземете стандартна конструкция за покрив, изработена от метал.

В нея има, пароизолация, изолация, хидроизолация, контра греда, покрив. Стандартна формула за покривна система. Изолацията действа като звукоизолация и заглушава звуците от ударите на дъжда и града. Покривът на домакински сгради, като правило, е бюджетен вариант и изключва използването на всякакви материали, различни от самата метална плочка и обшивка.

Помислете за примера на покрив с шев.

Покривната конструкция на шева е както следва: дървена скара, пароизолация, изолация, контра греда, непрекъсната греда или напречна дъска, облицовъчен материал и шевови. Висококачествената изолация ви позволява да запазите звукоизолацията на покрива.

Като доказателство за връзката между изолацията и шумоизолацията има мнение и отзиви на нашите клиенти. Изолацията на покрива не само спестява топлината в дома ви, но също така защитава спокойствието ви нощ и ден.

Ако използвате тавански етаж – затоплянето е още един неописуем плюс. Топлоизолация в обратна посока. Металният покрив се нагрява на слънце през деня, а изолацията изолира и поддържа нормална топлина.

Но ако искате да спестите пари и да оставите настрана въпроса с изолацията на покрива, знайте, че изолацията може да бъде монтирана по всяко време.

Ние специалистите от фирма Силвър Строй ще ви помогнем както с избора на материал, така и с неговия монтаж. Извършваме изолацията на новия покрив и стария, със запазването на материала и с устройството на нов. Не се доверявайте на фирми без доказан опит. Ремонтът на покрива трябва да бъде извършен от професионални майстори, които имат опит в изграждането и ремонта на покриви, за да сте сигурни, че в близките 15 години няма да имате никакви проблеми с него.

Изградили сме повече от 200 покрива в цялата страна. Всяка наша дейност е практикувана стотици пъти, за да достигне до сегашното съвършенство. Цените са ни конкурентни на пазара, а качеството надвишено за всяка дейност!

Обадете ни се!