meden-pokrivМедът е вид покрив, който е широко разпространен. Медният покрив може да бъде направен от керемиди. Фирма Силвър Строй сме специализиран екип, който се занимава изцяло с изграждане на нови покриви, както и ремонт на стари покриви от 2007 година до сега. Разполагаме с екип от опитни майстори, чийто опит се предава от поколение на поколение. Ние извършваме широка гама от покривни услуги предлагаме метод на покриване, при който се използват ролки от медни листове, свързани с двойно сгънат шев. Този метод на свързване е много икономичен, той ви позволява да получите запечатан и устойчив на деформация на покривния лист.

Предимствата на медния покрив

Уникалните свойства, присъщи на медта, го правят един от предпочитаните материали за покриви:

  • Пластичността на материала улеснява инсталирането на меден покрив;
  • Красив цвят, отначало с червеникав нюанс, а след време, малахит, придава на сградата благородство и солидност;
  • Висока якост, устойчивост на температурни крайности, корозия увеличава продължителността на експлоатационния период, която е най-малко 150 години;
  • Стегнатост, екологична безопасност;
  • Лекота на поддръжка (не изисква почистване, боядисване, ремонт).

Използвайки услугите на Силвър Строй, благодарение на високия професионализъм на нашите специалисти и отличните свойства на материала, е възможно да инсталирате меден покрив с всякаква степен на сложност, което ви позволява да внедрите най-оригиналните дизайнерски решения.

Монтаж на меден покрив

Преди да монтирате медния покрив, е необходимо да се проведе предварителна подготовка на повърхността. За това се използва битумна замазка. Освен това всички дървени елементи със сигурност трябва да бъдат третирани с антисептик. Само след тези операции можете да продължите директно към закрепването на материала. За да направите това, върху основата се полагат специално подготвени листове и се закрепват с медни скоби. Между себе си листовете са свързани в един лист с помощта на двойно сгъване, осигурявайки високо ниво на херметичност.

Нашата фирма СилвърСтрой  извършва монтаж на меден покрив , използвайки ръчни инструменти и електромеханично оборудване: Сгъваеми и огъващи машини. Рязането на метал се извършва директно в съоръжението с помощта на специални машини, което увеличава точността на работа и ви позволява да спестявате материали.

На последния етап от подреждането на покрива се монтират , долини, елементи за задържане на сняг, дренажна система и т.н. Когато изграждате или ремонтирате покрив, обърнете се към услугите на нашата фирма. Ние гарантираме бързо и висококачествено изпълнение на цялата работа, дълъг експлоатационен живот на медния покрив без допълнителни разходи.

Всички наши издадени обекти са с гаранция, защото сме сигурни в това, което правим!