Не е точно проектът за реконструкция на дома, който собствениците на жилища очакват с нетърпение, но това е критична част от дома, която изисква внимание. Но що се отнася до избора на майстор на покриви, откъде да започнете и на кого можете да се доверите?

Има много ужасни истории за собствениците на къщи, които са преминали през кошмарни преживявания и вие не искате да сте един от тях. Ето няколко неща, които трябва да вземете предвид, когато започнете търсенето на изпълнител на покриви, който ще направи вашият страх в реалност и с лекота ще се захване с проекта ви за смяна на покрив.

хидроизолация на покрив

Цената, макар със сигурност да е съображение, не е всичко. Най-евтината оферта не винаги бива давана от най-добрия изпълнител. Старата поговорка „получавате това, за което плащате“ със сигурност е приложима за майсторите на покриви, работещи като шофьори на камион като страничен бизнес.

Цената може да е добра, но качеството няма да бъде. Ако мечтата ви да имате кедров керемиден покрив е унощожена от уважаван изпълнител на покриви, който Ви е предложил оферта, която не отговаря на вашия бюджет, по-добре изберете по-рентабилен материал и отличен майстор.

 

Изберете местен строител на покриви. Това е най-добрият ви шанс да намерите утвърден бизнес с добра репутация в общността и да се свържете с бивши клиенти и да ги попитате за техните мнения и опит.

Ще е добре да попитате вашите бъдещи майстори на покриви за списък с препоръки, на които можете да се обадите. Повечето изпълнители на покриви ще предложат гаранция. За да сте по- сигурни, че вашият изпълнител ще бъде наоколо пет години, за да спази тази гаранция, е още една причина да настоявате за партньорство с местен изпълнител с утвърдена репутация.

 

Търсите строител на покриви в момента, защото голяма буря просто е разрушила покрива ви? Пазете се от преследвачи на бури – те са тези, които идват сами на вратата ви в търсене на работа и не винаги ще бъдат най-доверените изпълнители.

Отново изберете местен надежден майстор с доказан опит. Ловците на бури често желаят предварително заплащане, преди каквато и да е работа да бъде завършена или дори започната. Никога не раздавайте никакви средства, докато работата не приключила и всички условия на договора ви бъдат изпълнени .

Майсторът ви на покрива задължително трябва да бъде застрахован. Инциденти се случват дори при най-добрите изпълнители на покриви, поради което трябва да имате предвид само тези, които са застраховани. Накарайте ги да ви покажат своите сертификати и да се свържат с застрахователят, за да се уверите, че акаунтът им е в добро състояние. Докато правите проверки на миналото, можете също да поискате данъчен идентификационен номер и фирмен адрес и да проверите дали те наистина са легитимни.

Майсторите от Силвър строй сме загрижени за това, което нашите клиенти мислят за нас, поради което се фокусираме върху комуникацията и удовлетвореността на клиентите ни. Постоянно трансформираме екстериора на домовете в района на София и в цяла България в продължение на 15 години. Свържете се с нас днес и нека обсъдим вашия проект за покрив.