Липса на течове и влага, комфорт и топлина в къщата – всичко това е пряко свързано с вида на покрива, който имате и неговата цялост.

Ремонта на покриви  е трудоемка дейност. Най-доброто решение би било да се използват надеждни материали, с които да премахнете всякакви повреди на покрива и да продължите да се наслаждавате на комфорта и удобството за  много години напред.

Изграждане или ремонт на покрива – е една от дейностите на работа на нашата фирма „Силвър Строй„. Покривът, изграден от нискокачествени строителни материали, постепенно ще започне да се уврежда под влиянието на външната среда – от силното слънце, вятър, проливни дъждове, кални отломки. Всичко това оказва много негативно влияние върху дълготрайността на материалите. Следователно, настъпва времето, когато ще е необходимо да се направи ремонт на покрива.

Ремонта на покрива е разделена на няколко етапа. Планирането е първата стъпка, тъй като този вид работа се счита за доста сложен от техническа гледна точка. На пазара за строителни материали се предлагат безкраен набор от материали, с помощта на които ремонтира покрива. Какви материали трябва да изберете за това, зависи пряко от регионалното местоположение на сградата. Има различни видове строителни материали за покриви.

Основен ремонт на покрива на сградата се извършва на няколко етапа. Първо, експертите оценяват общото състояние на покрива, след това демонтират старото покритие, както и пълна или частична подмяна на носещата конструкция. След това майсторите обработват със специален антисептик. И едва тогава започва възстановяването на слоя на покрива.

Основен ремонт на покрива с различни материали

Метални керемиди – перфектни, защото изглеждат естетически добре, надеждни и на достъпна цена. При извършване на ремонт и  покриване  с метални керемиди могат да възникнат някои проблеми: Материала да е с лошо качество, грешки по време на монтажа при подреждане, прекомерни атмосферни натоварвания. Обикновено ремонта на покрива и покриване с метални керемиди, не е особено трудно.

Тентови покриви се избират не само заради привлекателния им вид. Те са издръжливи, практични и разнообразни за тях правят възможно монтирането на доста сложни конструкции, които служат като украса на нови сгради, търговски сгради и производствени центрове.

Битумните материали обаче не биха могли да бъдат подходящи за скатни и груби покриви. Битумните покрития са достъпни и икономични. Сега все повече хора започват да използват специална изолация за покрива.

При ремонт на покрива,  включва една от първите задачи – наличието на изолация. Затоплянето на тавана с цел живеене в него е осъществимо, и изисква подготовка: Отчитат се характеристиките на сградата, определя се обхватът и естеството на работата, която трябва да се извърши.

Нашата фирма Силвър Строй  предлага ремонт на покриви или цялостно изграждане на нов покрив с гаранция за траен експлоатационен живот.

Ремонтът на покриви се усложнява от избора на покривни материали, които са необходими, за да отговарят на определените изисквания и стандарти. А именно: Лекота на използване, устойчивост на атмосферни условия, дълъг експлоатационен живот.

Важно е да се има предвид, че при работа с различни материали е необходимо да имате известни познания в процеса на тяхното използване. Това са основните причини, поради които трябва да се обърнете към специалисти за изпълнение на тези задачи, за изграждането или ремонта на покрива.

Нашата фирма  Силвър Строй има богат опит в това. Познаваме спецификата на материалите и технологията на тяхното използване. Това ви позволява качествено да направите малки ремонти или цялостно обновяване на покрива. Капиталовият ремонт трябва да се извършва само с използването на най-качествените материали.