pokrivna-konstrukciaПокривна конструкция

Последният етап в изграждането на фасадата на една сграда е подредбата на покрива. Изграждането на покрива е труден и много важен етап. Качествено и правилно поставения покрив е в основата на топлоизолацията, хидроизолацията, външния вид и дългия експлоатационен живот на сградата. Цялостното изграждане  на покрива на сгради и къщи е доста трудна задача, тъй като изисква специални знания и умения и професионализъм. Важно е да се отбележи, че изграждането на покрива е опасна дейност. Трябва да се вземат предвид техниките за безопасност. Поради тази причина, изграждането на покриви е по-добре да се повери в ръцете на професионалисти, които не само бързо, но и с безупречно качество ще си свършат работата. Ние от Силвър Строй Ви предлагаме качествени услуги на разумни цени.

Няма съмнение в професионализма на нашия екип: Всеки един от служителите внимателно, отговорно и съвестно подхожда към работата – ще ви спестим много пари за добре подбрани строителни материали, от които ще зависи дълготрайността на дома ви.

Вашата задача е да изберете вида на покрива, който зависи от архитектурните характеристики. Не забравяйте, че този покрив ще бъде защита и перфектната украса на вашия дом.

  • Въз основа на архитектурните характеристики покривите са:

    Комбиниран покрив, който се изгражда без наклон с покривен материал – хидроизолационен материал, който се поставя над тавана.

  • Комбинираните покриви са най-сложните и скъпи покриви, тъй като монтажът на такива покриви използва комбинация от различни начупени куполни форми и конуси.
  • Наклонени покриви осигуряват рамка от наклонени греди, към които е прикрепен покривният материал.

Всеки човек може да избере вида на покрива, който е най-подходящ за него и неговата къща по всички параметри и характеристики, както и естетически да се впише в общата външност на двора, докато цената на работа и строителни материали „не попада в сметката“. Ние ще се погрижим проектът да бъде изпълнен във времето и безупречно.

Професионален екип “ Силвър Строй “ превежда в реалност всички предпочитания на своите клиенти. Те ще помогнат да се създаде дизайн на покрива –  на частна къща или стопанска постройка, да се изчислят размерите и да се съберат строителните материали, както и да се изработи траен покрив в най-кратък срок без загуба на качество, което да отговаря на всички изисквания. Фирма “ Силвър Строй “ може безопасно да повери изграждането на покрива. Бъдете сигурни, че ще бъдете доволни от крайния резултат, просто защото не спираме да контролираме покривния процес и правим всичко, което зависи от нас, така че всеки клиент да е доволен от резултата.

Защитете дома си с качествен покрив!