Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Ремонт и изграждане на навеси от фирма Силвър Строй в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Професионални изграждане на навеси от фирма Силвър Строй!

Колко е хубаво да имаш прекрасен навес, под който в горещите летни дни да стоиш заедно с приятели хапвайки вкусно барбекю. Благодарение на професионалните услуги на фирма Силвър Строй по ремонт и изграждане на навеси, вие може да осъществите тази си мечта на ниски и достъпни цени и то на територията на цялата страна!

За разлика от покривната конструкция на къща или сграда изграждането на навес за барбекю и събирания, конструкцията му е видима за това дървеният материал трябва да бъде идеално рендосан и лакиран. Гредите за навеса трябва да са с по-голям размер, както да са изолирани или повдигнати в долната част чрез специални планки (столчета). За по-приятен външен вид на навеса е нужно монтаж на сачак, които също трябва да бъде лакиран от видимата част. Покривното покритие може да бъде с керемиди, усилен воалит, елт ламарина както и метални керемиди.

Ние ще вложим усилия и много старание в изграждането на вашия навес, така че да не допуснем поява дори на капка вода под него. Освен това ще обърнем специално внимание на външният му вид, не само покривът му, но и конструкцията, която остава видима ще бъде преобразена, за да бъде естетически по-красива.

В самия процес по планира/проектиране на навес е необходим специалист, който да прецени идеалния наклон в зависимост от метеорологичните условия, климата в района. От наклона на навеса зависи от самата носеща конструкция, като дебелина и ширина на колони и греди. Като цяло това е една от най-важните части при изграждането на навеса, която ако се направи правилно, си гарантирате дълги години без проблеми по него.

Независимо дали става въпрос за цялостно изграждане на навес, беседка или само ремонт по тях, може да се обърнете към нашата фирма и ние ще се притечем на помощ.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

nov-pokriv-banishoranov-pokriv-banishora-4

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при изграждане на навес от фирма Силвър строй!

Не подценявайте гаранцията на изградения от нас навес, работим само с качествени материали!

Различават се няколко вида навеси в зависимост от предназначението си: навес на беседка, навес на тераса, навес на автомобил, навес на барбекю, гаражни навеси, покривни навеси, оградни навеси, и др.  Цената на навеса може да падне в зависимост от това дали клиентът желае откритата отдолу част на навеса да бъде идеално рендосана и лакирана. Изпратете ни вашите изисквания и наш специалист ще ви направи оферта, разбира се вие решавате дали тази оферта е изгодна за вас, но според при това съотношение на цена/качество, трудно бихте ни отказали.

Фирма Силвър Строй изпълнява и специални поръчки на клиенти, направете Вашето запитване от формата в тази страница и ние ще ви отговорим, на всички въпроси свързани с ремонт на покриви, навеси и други. Не се притеснявайте да ни пишете по всяко време на денонощието, ние ще отговорим на вашето запитване при първа възможност.

Ние работим само с качествени материали, за да може да гарантира дълголетието на Вашия навес и предлагаме качествени услуги по ремонт и изграждане на навеси, като даваме гаранция за труда си.

Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително