Специализирана фирма за цялостно изграждане и ремонт на покриви в цялата Страна

Изграждане на дървена конструкция от фирма Силвър Строй в цялата страна!

Ние сме строителна фирма за изграждане и ремонтиране на всякакъв тип покриви на територията на цялата страна. Вече повече от 20 години ние се занимаваме само и единствено с цялостно изграждане или ремонтиране на покриви. С повече от 70 реализирани обекта в цялата страна, смеем да твърдим, че сме една от най-добрите фирми за ремонт на покриви в страната.

Професионални изграждане на дървена конструкция от фирма Силвър Строй!

Ние от фирма Силвър Строй предлагаме направата на нова дървена конструкция, независимо от това колко скатов и каква форма на покрива желаят нашите клиенти. Важното при дървената конструкция е подбирането на правилния размер на гредите в зависимост от това какво ще е покритието – керемиди , ламарина, воалит, битумни керемиди и т.н.

Нашият екип от професионалисти винаги избира най-подходящ размер и материал и изработва перфектната дървена конструкция, защото ние не се доверяваме само на усета си, а разполагаме с квалифицирани инженери, за които изчисляването на наклона на покривната конструкция е рутинна задача.

Всички разбираме, че в зависимост от наклона на покрива, се определя размера и сечението на носещата конструкция. Наклонът от своя страна зависи пряко от климата в района, защото ако например живеете в район, в който обичайно се натрупва голямо количество сняг, наклонът на покрива ще трябва да бъде по-голям, за да не се позволява задържане на голямо количество сняг на него. Освен това носещите греди на покрива, трябва да са подсилени в случай, че има обилен снеговалеж и натрупване на много сняг.

Нека да ви кажем и за някой не толкова редки ситуации. Възможно е при силни ураганни ветрове, високо дърво в близост до къщата ви, да падне върху покрива. В този случай, ако дървената ви конструкция е слаба, целият ви покрив ще пропадне и щетите ще са големи. Тогава ще се принудите напълно да разрушите покрива си и да наемете професионална фирма да изгради нов. По-благоприятният вариант е още докато изграждате покрива си да изберете професионална фирма с опит и експертиза в изграждането на здрави и устойчиви дървени конструкции, така че паднало дърво да нанесе леки щети и то основно по керемидите, но не и по конструкцията.

Ако и Вашият покрив се нуждае от ремонт, не се чудете а се свържете с нас!

darvena-konstrukcia-predidarvena-konstrukcia-sled

ОТЗИВИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ

Ремонтирахме покрива на вилата с фирма Силвър Строй. Момчетата бяха изключително бързи и коректни. Всичко, което бяхме се разбрали беше изпълнено перфектно! Много сме доволни!!!

Ева Ирикова

Възползвахме се от услугите на Силвър Строй и останахме изключително доволни. Къщата ни е с голям покрив 198кв м. но бригатада успя да се справи с цялостния му ремонт само за 6 – 7 дни. Препоръчвам!

Илия Семов

Дългосрочна гаранция при изграждане на дървена конструкция от фирма Силвър Строй!

Не подценявайте гаранцията на изградената от нас дървена конструкция, работим само с качествени материали!

При самото изграждане на дървената конструкция за покрив, е важно тя да се направи качествено и с мисъл. Не се ли изпълни това, може след време цялата дървена конструкция да пропадне под тежестта си заедно с покривната настилка. Изграждането на кофража – носещите греди е трудоемка задача, при изпълнението на която не трябва да се бърза, а внимателно и методически да се изгради. Никой няма да е щастлив, ако след като е платил за нов покрив, той да поддаде или да се появи теч при първия обилен снеговалеж.

Покривът е основният елемент, който пази къщата ни от обилни снегове и дъждове, ураганни ветрове и бури. Затова не бива да пестим пари от основната му част, а именно носещата дървена конструкция!

Ние работим само с качествени материали, за да може да гарантира дълголетието на дървената конструкция на вашия покрив или навес, предлагаме само качествени услуги, като даваме гаранция за труда си и пазим доброто си име.

Обадете ни се още днес и ние ще Ви изготвим оферта за цялостно изграждане на нов покрив. За повече информация, относно нашите покривни услуги, не се колебайте а използвайте формата за контакт и изпратете заявка за оферта.

Как протича процесът за ремонт на покрив?

 • Оферта и оглед

  Удговаряме удобен за Вас ден и час, за да направим оглед на покрива.

 • Договор

  Подписване на договор както гаранция за спазване на срока за изпълнение.

 • Изпълнение

  Ремонтираме старателно Вашия покрив, за да нямате повече проблеми с него

 • Почистване

  Почистваме целия обект, за да бъде всичко както трябва

 • Издаване

  Издаваме обекта и всичко е изпълнено по договор.

Запитване за оферта за ремонт или изграждане на нов покрив

Loading...
0% Complete

  * Задължително