remont-na-pokriv-radomir-1Всички специалисти, които се занимават със строителство, трябва да знаят за устройството на вентилиран покрив. Покрив без вентилация може да се повреди много бързо или напълно да се разруши. Това се случва поради промяна на температурните, на някои части от покривното покритие може да се появи конденз.

Най-често това се наблюдава през зимата, когато разликата между температурата отвътре и отвън е с голяма разлика. Вентилираният покрив ще ви помогне да се справите с такъв проблем.

Предимствата на вентилирания покрив са безспорни, особено при обитаемо подпокривно пространство.

Вентилираният покрив е един от най-важните елементи на къщата. Той трябва да бъде направен качествено, защото той ни защитава от капризите на времето.

Има три вентилационни покриви:

  • Вентилация на таванското помещение – това е взаимодействието между тавана и основната вентилационна система.
  • Вентилация между хидроизолацията и подпокривното пространство.
  • Покривната вентилация осигурява циркулация на въздуха под покрива.

Ако не знаете на кого да поверите проектирането и монтажа на вентилиран покрив, предлагаме ви да се свържете със Силвър Строй – фирма за изграждане и ремонт на покри. Специалистите, използват съвременни технологии и съвременни екологични материали за изолация и хидроизолация.

Устройството на вентилиран покрив

За тези, които все още се съмняват в необходимостта от вентилация на покрива, важно е да се отбележат всички негови предимства.

На първо място, при наличието на вентилационна система, въздухът постоянно ще циркулира, поради което през летния период, дори при най-високите температури, покривът няма да се нагрее.

Вентилацията е и най-добрият начин да се предотврати образуването на конденз.

Благодарение на въздушните течения и топлоизолацията ще бъде възможно да се сведат до минимум топлинните загуби.

За да се създаде естествена вентилация на покрива, е достатъчно да се монтират специални елементи, които ще улеснят входа и изпускането на въздуха в подпокривното пространство.

Важно! Вентилираният покрив играе много важна роля, тъй като предотвратява заледяване на изпъкналостите на покрива и на други части.

Защо проектирането и монтажа на вентилиран покрив трябва да се поръча на специалистите от фирма Силвър Строй:

  • Гарантират безупречното качество на извършената работа;
  • Всички покривни работи се извършват в срокове, строго договорени с клиента;
  • Достъпна цена;
  • Индивидуален подход към всяка поръчка;
  • Предлага се широк спектър от услуги.

Запомнете, че вентилираният покрив ще удължи живота на цялата покривна конструкция!

Ако имате въпроси може да ги получите по телефона на фирмата 0876 39 22 31, ще получите пълна информираност, свързана от изграждане на покрив от нула, и всякакви ремонти.